search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Θρήνος στο Ηράκλειο με νεκρό βρέφος 28 ημερών – Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής αμέλεια, υποσιτισμός ή εγκληματική ενέργεια

02.01.2016 11:48
Θρήνος στο Ηράκλειο με νεκρό βρέφος 28 ημερών - Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής αμέλεια, υποσιτισμός ή εγκληματική ενέργεια  - Media
 
Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής αμέλεια, υποσιτισμός ή εγκληματική ενέργεια πάνω στο βρέφος των 28 ημερών που μεταφέρθηκε χθες νεκρό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης.

 

Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής αμέλεια, υποσιτισμός ή εγκληματική ενέργεια πάνω στο βρέφος των 28 ημερών που μεταφέρθηκε χθες νεκρό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης.

Οι γονείς του είναι τοξικομανείς και ερευνάτο το ενδεδόμενο να σχετίζεται αυτό με το θάνατο του βρέφους, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η τραγική εξέλιξη είναι απόρροια συνηθισμένη σε περιπτώσεις που χρόνιοι χρήστες φέρνουν στον κόσμο παιδί.

Η μητέρα μάλιστα φέρεται να έκανε χρήση ακόμα και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Υπό αυτό το πρίσμα, τόσο ο 25χρονος πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα δεν κρατούνται ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν στην Αθήνα.

 

Η κοινωνική υπηρεσία του Βενιζέλειου Νοσοκομειου είχε γνωμοδοτήσει θετικά ώστε οι γονείς να πάρουν το βρέφος στο σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34