Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, πιθανότα δυναμίτιδας, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 05.00 τα ξημερώματα σε περιφραγμένο πάρκινγκ
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, πιθανότα δυναμίτιδας, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 05.00 τα ξημερώματα σε περιφραγμένο πάρκινγκ της εταιρείας CARREFOUR, στην οδό Αγίου Δημητρίου 63 στον ‘Αλιμο.
Από την έκρηξη δημιουργήθηκε κρατήρας μεταξύ της περίφραξης και του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε ένα όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο.
Το σημείο της έκρηξης ερευνήθηκε από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αλλά δεν βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, για αυτό εξετάζεται η πιθανότητα να προκλήθηκε η έκρηξη από μασούρι με δυναμίτιδα, που πέταξαν κάποιοι έξω από την περίφραξη.
Τα κίνητρα της ενέργειας δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.