Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Μάγια Λομίντζε, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας, δήλωσε ότι κατά πιθανότητα την καλοκαιρινή σεζόν του 2016 η Τουρκία δεν θα επανέλθει στις προτιμήσεις των Ρώσων.
Η Μάγια Λομίντζε, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας, δήλωσε ότι κατά πιθανότητα την καλοκαιρινή σεζόν του 2016 η Τουρκία δεν θα επανέλθει στις προτιμήσεις των Ρώσων.
Όπως ανέφερε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με την ονομασία «Πού πέρασαν οι Ρώσοι τις διακοπές τους για την πρωτοχρονιά», «Πιθανότατα Τουρκία “δεν θα υπάρξει”. Επομένως, μπορεί να αυξηθεί η ζήτηση για τους προορισμούς που θεωρούνται εναλλακτικοί έναντι στην Τουρκία. Πιθανότητες έχουν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, το Ισραήλ. Όλες οι χώρες της Μεσογείου δεν βρίσκονται σε “πλεονεκτική θέση εκκίνησης” και είναι πρόθυμες να κάνουν αρκετά προκειμένου ένα τμήμα του τουριστικού ρεύματος να κατευθυνθεί σε αυτές».
Πρόσφατα η Λομίντζε είχε επισημάνει την εμφανή τάση μείωσης των ταξιδιών στο εξωτερικό εκ μέρους των Ρώσων τουριστών τις πρώτες μέρες του 2016. Το ποσοστό των Ρώσων που προτίμησαν να περάσουν σε άλλες χώρες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς μειώθηκε κατά 30-35% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.