Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή το σποτάκι που προβλήθηκε στην κυριακάτικη εκδήλωση ενός χρόνου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες καταστάσεις και η σημερινή Κυβέρνηση, προσπαθεί να φορτώσει στους δημοσιογράφους τις κοινωνικές αντιδράσεις, που προκαλούν τα αδιέξοδα της πολιτικής της, με το λαό στους δρόμους.
Στη χθεσινή επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την γιγαντοοθόνη στο TAE KWON DO η επιλογή να στοχοποιηθούν συνολικά οι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι της διαπλοκής με την προβολή συγκεκριμένων σχολίων από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών ιδιωτικών καναλιών, πέφτει στο κενό.
Η παραγωγή του VIDEO, η προβολή και τέλος η αναμετάδοσή του από την ΕΡΤ χωρίς, όμως, αντίλογο συνέχισε, δυστυχώς, μονομερή διαδικασία στην πληροφόρηση από τη δημόσια τηλεόραση.
Η στοχοποίηση συναδέλφων και κυρίως η προσπάθεια εκφοβισμού τους στην κοινωνία δεν θα περάσουν.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που θέλουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.