search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Στο ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος Νεολαίας του Νίκου Νικολόπουλου

08.02.2016 19:57
Στοιχεία-σοκ για τους νέους: Εννιά στους δέκα αποστρέφονται την πολιτική - Τέσσερις στους δέκα βλέπουν θετικά την αποχώρηση από Ε.Ε. - Media

Η πρόεδρος της Νεολαίας του Χρηστιανοδημοκρατικού Κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου, όχι μόνο αποχώρησε, αλλά φαίνεται πως κατευθύνεται ολοταχώς προς το ΠΑΣΟΚ.

 

Η πρόεδρος της Νεολαίας του Χρηστιανοδημοκρατικού Κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου, όχι μόνο αποχώρησε, αλλά φαίνεται πως κατευθύνεται ολοταχώς προς το ΠΑΣΟΚ.

Μέσα στις 200 υπογραφές νέων ανθρώπων που δημοσιοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και στηρίζουν την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς, υπάρχει και εκείνη της προερχόμενης από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου, Ελίνας Αναγνωστοπούλου, η οποία κατά το παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και στενή συνεργάτιδα του Νίκου Νικολόπουλου.

Η επιλογή της αυτή φέρεται μάλιστα να έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των διαδικτυακών της «φίλων», οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την ενέργειά της.

Πηγή: parapolitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25