search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:01
MENU CLOSE

Γιατί ο θρύλος του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον σπάει αυγά στο κεφάλι του; (Video)

11.02.2016 17:18
«Αυτό να κάνεις!» - Η συμβουλή του Μάτζικ στον Γιάννη (Photo) - Media

Δυο θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Πέιτον Μάνιγκ, έσπαγαν εναλλάξ αυγά στο κεφάλι τους, μέχρι να πετύχουν εκείνο που ήταν βρασμένο και δεν έσπαγε.

 

Δυο θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Πέιτον Μάνιγκ, έσπαγαν εναλλάξ αυγά στο κεφάλι τους, μέχρι να πετύχουν εκείνο που ήταν βρασμένο και δεν έσπαγε.

Ο Μάτζικ Τζόνσον, ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των Lakers, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον. Απέναντι του καθόταν ένας άλλος θρύλος. Ο Πέιτον Μάνινγκ που και εκείνος συγκαταλέγεται στους θρύλους του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Οι δυο τους κάθισαν απέναντι ο ένας στον άλλον και στη μέση του τραπεζιού ο οικοδεσπότης, ο οποίος κρατούσε μια καρτέλα με αυγά. Ένα από αυτά ήταν βρασμένο και δεν έσπαγε. Όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν.

Τζόνσον και Μάνινγκ θα έπρεπε εναλλάξ να πιάνουν ένα αυγό και να το σπάνε στο κεφάλι τους, μέχρι να πετύχουν εκείνο που δεν έσπαγε. Τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό της εκπομπής έκαναν τους δυο καλεσμένους να μην μπορούν να συγκρατήσουν την κοιλιά τους από τα γέλια.  

Egg Russian Roulette with Peyton Manning and Magic Johnson

Magic Johnson and Peyton Manning take turns smashing eggs on their heads without knowing which are cooked and which are raw.

Δημοσιεύτηκε από The Tonight Show Starring Jimmy Fallon στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:01