search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Λεβέντης για Προβόπουλο: Είναι έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός σε μια οικουμενική κυβέρνηση (Audio)

18.02.2016 11:24
Ο Λεβέντης διαμαρτύρεται για τους «φωνακλάδες» της Βουλής (Video) - Media

«Καλύτερη συμφωνία με τους ξένους» ισχυρίζεται ότι θα πετύχει μια κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης…

 

«Καλύτερη συμφωνία με τους ξένους» ισχυρίζεται ότι θα πετύχει μια κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε εκπομπή στον Real fm 97,8.

Σε ερώτηση για το αν είναι πολιτικά εφικτό αυτή την περίοδο να γίνει μια τέτοια κυβέρνηση, ο Β. Λεβέντης απάντησε:

«Βεβαίως. Στην πολιτική είναι εφικτό ό,τι είναι απαραίτητο για τη χώρα. Δηλαδή, το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα. Να δώσουμε προς τα έξω μια εικόνα με κυβέρνηση 220 βουλευτών».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εδώ πρέπει να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Ο μεν Τσίπρας να βάλει στην άκρη κάτι θερμοκέφαλους που του λένε ‘γαντζώσου και μη φεύγεις μέχρι τέλους, όση ζημιά κι αν κάνεις στη χώρα’, ο δε Μητσοτάκης να παραμερίσει κάτι ακροδεξιά στοιχεία που του λένε ‘μας συμφέρει να πέσει ο Τσίπρας και να έρθουμε εμείς’».

Ερωτηθείς για την ύπαρξη προσώπου πρωθυπουργού στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, ο Β. Λεβέντης επεσήμανε:

«Δεν είναι δύσκολο. Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. Ζητείται, τι άτομο να είναι; Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Προβόπουλος θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, απάντησε: «Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξής του: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:19