search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Η Τζίνα Λολομπριτζίτα παντρεύτηκε άντρα με τον οποίο δεν έκανε ποτέ σεξ! (Photos)

19.02.2016 15:37
Η Τζίνα Λολομπριτζίτα  παντρεύτηκε άντρα με τον οποίο δεν έκανε ποτέ σεξ! (Photos) - Media

Η περιουσία της εκτιμάται στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτή έβαλε στο μάτι ο τελευταίος σύζυγος της Τζίνα Λολομπριτζίτα σύμφωνα με την ίδια. 

 

Η περιουσία της εκτιμάται στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτή έβαλε στο μάτι ο τελευταίος σύζυγος της Τζίνα Λολομπριτζίτα σύμφωνα με την ίδια. Η 88χρονη ηθοποιός και σύμβολο του παλιού Χόλιγουντ, ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν έχουν καν κάνει σεξ, κι ότι ακόμα κι όταν ταξίδευαν μαζί κοιμόντουσαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Τότε πώς γίνεται και η ηθοποιός παντρεύτηκε τον κατά 34χρόνια νεότερο της Χαβιέ Ριγκό, τον οποίο σήμερα κατηγορεί για απάτη; Ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί το 2007, αλλά τελικά ανέβαλε τα σχέδια του καθώς η Λολομπριτζίτα έπαθε έμφραγμα. Χώρισαν το 2007, αλλά έξι χρόνια μετά αυτή έμαθε ότι ήταν παντρεμένη και ότι ο γάμος έγινε με δικό της εξουσιοδότηση. 

Η Τζίνα Λολομπριτζίτα με τον σύζυγο της, Χαβιέ Ριγκό, παντρεύτηκαν με εξουσιοδότηση 

Η διάησμη ηθοποιός υπήρξε sex symbol

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:14