Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Ντολόρες Ο Ριόρνταν «έφαγε» ένα πρόστιμο 6.000 ευρώ επειδή κουτούλησε και στη συνέχεια έφτυσε στο πρόσωπο αστυνομικό.
Η Ντολόρες Ο Ριόρνταν «έφαγε» ένα πρόστιμο 6.000 ευρώ επειδή κουτούλησε και στη συνέχεια έφτυσε στο πρόσωπο αστυνομικό. Και όλα αυτά συνέβησαν εν ώρα πτήσης από την Νέα Υόρκη στην Ιρλανδία.
Η τραγουδίστρια των Cranberries συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Ιρλανδίας πέρυσι τον Νοέμβριο. Η Ιρλανδή καλλιτέχνης και κριτής του ιρλανδικού «The voice» διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή αφού είπε στους αστυνομικούς ότι είναι «είδωλο» και ήταν σε κρίση μανίας. Η διάγνωση των γιατρών είναι ότι η 44χρονη Ριόρνταν δεν ήταν ψυχολογικά καλά όταν συνέβη το περιστατικό.
Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε σήμερα, Τετάρτη.

Με διπολική διαταραχή διαγνώστηκε η τραγουδίστρια των Cranberries
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.