Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικά ανάρτηση στο indymedia, η επίθεση έγινε ως απάντηση στις βαριές ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σήμερα, 3/3/2016, επιτεθήκαμε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής). Σπάστηκαν οι τζαμαρίες και πετάχτηκαν μπογιές και τρικάκια, ως μια πρώτη απάντηση στις ποινές που επέβαλε το τρομοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού στους κατηγορούμενους για τη 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα:
Είναι η πρώρη φορά που για βομβιστική επίθεση (Τράπεζα της Ελλάδος) επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης. Παρόλο που βρίσκεται σε εξέλιξη το εφετείο της 1ης δίκης του Ε.Α. επίκειται η μεταγωγή του συντρόφου Μαζιώτη από την ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπως έχει ήδη διαρρεύσει.
Η πολιτική και φυσική απομόνωση που επιχειρούν εις βάρος των πολιτικών κρατουμένων δεν θα περάσει. Θα είμαστε στο πλευρό των μελών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων αλλά και όσων συντρόφων κατηγορούνται για ένταξη σε αυτές. Η εξουσία θα μας βρίσκει πάντα μπροστά της.
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους
Απέναντι στην “αντιτρομοκρατική” νομοθεσία η έμπρακτη αλληλεγγύη
Αναρικοί-ες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.