Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 31χρονου αλιέα, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Επιδαύρου, όταν το πλαστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε παρουσίασε εισροή υδάτων.
Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 31χρονου αλιέα, που αγνοείτο από το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Επιδαύρου, όταν το πλαστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε παρουσίασε εισροή υδάτων.
Στη θαλάσσια περιοχή μετέβησαν άμεσα δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά αλιευτικά, ενώ σήμερα στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συμμετείχαν ελικόπτερο του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.