Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Βέβαιος, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει.
Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο CNN International από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».
Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση. «Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες.
Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.
«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.