search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 15:47
MENU CLOSE

Είναι ο μεγαλύτερος «παίκτης» της Αγγλίας -Υποστηρίζει ότι έχει «ξαπλώσει» 2.500 γυναίκες

28.04.2016 08:54
Σοκ στη Βρετανία: Νεκρός από πυροβολισμούς στο Μάντσεστερ (Video) - Media

Ο 27χρονος Ντάνυ Γουέμπστερ από το Μάντσεστερ είναι γυμναστής και λάτρης του γυναικείου φύλλου.  Ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και “διαλαλεί” πως έχει κοιμηθεί με περίπου 2.500 χιλιάδες γυναίκες.

 

Ο 27χρονος Ντάνυ Γουέμπστερ από το Μάντσεστερ είναι γυμναστής και λάτρης του γυναικείου φύλλου.  Ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και “διαλαλεί” πως έχει κοιμηθεί με περίπου 2.500 χιλιάδες γυναίκες. Μάλιστα αναφέρεται στον εαυτό του λέγοντας πως είναι ο …μεγαλύτερος παίκτης της Αγγλίας.

Ο Γουέμπστερ περιγράφει τη σεξουαλική του ζωή ως «γρήγορη και έντονη» ενώ υποστηρίζει ότι μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα έχει σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα με μια απλή ματιά!

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όπως λέει δεν προσέχει και δεν κάνει ασφαλές σεξ.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, από όταν ενηλικιώθηκε και άρχισε να δουλεύει ως γυμναστής δεν έχει περάσει πάνω από δυο ημέρες χωρίς να συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποια γυναίκα, ενώ κατά μέσο όρο έχει τέσσερις διαφορετικές συντρόφους ανά εβδομάδα.

Κάνει τακτικά ελέγχους για να διαπιστώσει αν είναι υγιής και, κατά τα λεγόμενα του, έχει γούστο στις «κατακτήσεις» του, αν και αυτό παύει να ισχύει στις περιπτώσεις που έχει πιει λίγο παραπάνω.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του έκανε 12 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες, αλλά ο Γουέμπστερ δεν ξέρει αν οφείλεται σε αυτό, η σχέση του με το γυναικείο φύλλο. Αν και οι φίλοι του τον κατακρίνουν για τον τρόπο ζωής του, υποστηρίζει πως είναι απλά «ένας νέος άνδρας που περνάει καλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 15:47