search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Συρμαλένιος: Διαφωνώ με τον ΦΠΑ στα νησιά αλλά ψηφίζω το νομοσχέδιο

20.05.2016 16:10
Συρμαλένιος: Δεν αποκλείονται και ποινικές ευθύνες για τα δάνεια στα ΜΜΕ και τα κόμματα - Media

Την διαφωνία του με την ρύθμιση που φέρνει αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

 

Την διαφωνία του με την ρύθμιση που φέρνει αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά κατέθεσε κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος. Ωστόσο, παρά την διαφωνία του με τις ρυθμίσεις δήλωσε ότι θα ψηφίσει το νομοθέτημα καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έκανε, όπως είπε, αυτό που ήθελε η αντιπολίτευση. 

«Θα μπορούσαμε να μεταθέσουμε την υλοποίηση του ΦΠΑ την 1/1/2017» σημείωσε ο Νίκος Συρμαλένιος, τονίζοντας πως «είναι προφανές ότι δεν συμφωνώ με αυτό το άρθρο αλλά δεν μπορώ και να μην ψηφίσω συνολικά το νομοσχέδιο, διότι αυτό θα ήθελε η αντιπολίτευση».   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59