search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Έξω φρενών η Τζούλια Ρόμπερτς με τη ζήλια της Αμάλ Κλούνεϊ (Photos)

02.06.2016 14:52
Έξω φρενών η Τζούλια Ρόμπερτς με τη ζήλια της Αμάλ Κλούνεϊ (Photos) - Media

Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς στο 69ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών  στην προβολή της νέας τους ταινίας Money Monster, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Τζόντι Φόστερ.

Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς στο 69ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών  στην προβολή της νέας τους ταινίας Money Monster, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Τζόντι Φόστερ.

Η 48χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή αλλά και ιδιαίτερα κομψή, επιλέγοντας να φορέσει μία εντυπωσιακή, total black τουαλέτα, την οποία συνδύασε  με ένα πανάκριβο σμαραγδένιο κολιέ στο λαιμό.

Εντύπωση βέβαια προκάλεσε το γεγονός ότι ανέβηκε ξυπόλυτη τις σκάλες, βγάζοντας τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο, θέλησε να διαμαρτυρηθεί στους διοργανωτές του φεστιβάλ, καθώς πέρυσι είχαν αποστείλει αυστηρό μήνυμα σε όλες τις καλεσμένες, αναγκάζοντας τες να φορέσουν μονάχα με ψηλοτάκουνα.

Η Αμάλ Αλαμουντίν συνόδευσε τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί φορώντας εκθαμβωτική δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Atelier Versace με σέξυ σκίσιμο, μαγνητίζοντας όλα τα φλας.

Η Αμάλ, δεν άφησε στιγμή τον Κλούνεϊ από τα μάτια και τα χέρια της, εκνευρίζοντας την συμπρωταγωνίστρια του συζύγου της, Τζούλια Ρόμπερτς η οποία ανυπομονούσε να ποζάρει με τους συντελεστές της ταινίας και φυσικά ως πρωταγωνιστικό δίδυμο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Άτομο από το περιβάλλον της Τζούλια Ρόμπερτς σχολιάζει: «Η Αμάλ έχει εμμονή με την εικόνα της. Θα μπορούσε να εμφανιστεί διακριτικά δίπλα στο σύζυγό της χωρίς να προκαλέσει, όμως την ενδιαφέρει μόνο να κεντρίζει την προσοχή. Ακόμα και η κριτική επιτροπή των Καννών ενοχλήθηκε από την παρουσία της».

Η Αμάλ είχε γίνει η ουρά του Κλούνεί στο κόκκινο χαλί και τον ακολουθούσε πάντα και παντού. Αυτό όμως είναι κάτι το σύνηθες για το χολιγουντιανό ζευγάρι καθώς η ζήλια δεν αφήνει την Αλαμουντίν να σκεφτεί λογικά. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που εισέβαλλε μέσα στα πλατό των γυρισμάτων διακόπτοντας τη ροή των σκηνών και εκνευρίζοντας συντελεστές και παραγωγούς.

Σύμφωνα με δημοσίευματα η Τζούλια Ρόμπερτς κάνει εμετό με τη συμπεριφορά της Αμάλ και έχει γίνει έξαλλη μαζί της καθώς επεμβάνει στην παλιά και στενή φιλία της με τον ηθοποιό.  

«Η Αμάλ πήγε στο πλατό με τους γονείς της Μπάρια και Ράμζι και την αδελφή της Τάλα. Η σταρ κάνει γυρίσματα της ταινίας «Money Monster» με τον Τζορτζ στη Νέα Υόρκη και έχει κουραστεί αφόρητα από τη σύζυγο που εμφανίζεται ξαφνικά και διακόπτει το γύρισμα», λέει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον και καταλήγει: «Όλα πρέπει να σταματήσουν μόλις εμφανίζεται η Αμάλ και παίρνει τον Κλούνεϊ. Αυτό τρελαίνει την Ρόμπερτς. Έφτασε στο σημείο να παραπονεθεί στους παραγωγούς της ταινίας».

Η Αμάλ βρίσκεται σε όλες τις φωτογραφίες των συντελεστών! Δεν βλέπουμε κανένα άλλο σύντροφο-σύζυγο-αγαπημένο κανενός άλλου! Η Αμάλ επιδιώκει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων, σε σημείο όμως ενοχλητικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, στην Ελεν Ντε Τζένερις., για την προώθηση της ταινίας «Monster Money» με τον Τζορτζ Κλούνει, σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν είχαν σχέσεις και εκτός γυρισμάτων, η Ρόμπερτς απάντησε: «Βγαίναμε έξω για δείπνο, πράγματι. Ομως ο Τζορτζ (Κλούνει) είναι τόσο δημοφιλής που δεν απολαμβάνω πάντα το να βγαίνω έξω μαζί του. Ολοι θέλουν να μιλήσουν μαζί του!».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν είναι καθόλου νυχτερινός τύπος και προτιμά να αποχωρεί νωρίς από τις εξόδους της γι’ αυτό και δεν αποτελεί καλή παρέα: «Μου αρέσει να κοιμάμαι νωρίς. Και πάντα ο Τζορτζ με φωνάζει «λιποτάκτη», ενώ φεύγω από το εστιατόριο».

Γιατί άραγε ο Τζορτζ της κάνει όλα τα χατίρια; Μήπως το ζεύγος Κλούνεϊ κρύβει κάποιο μυστικό; Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αμάλ είναι έγκυος, γεγονός όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Αυτά τα πράγματα όμως δεν κρύβονται για πολύ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:55