search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:23
MENU CLOSE

Δεκάδες τραυματίες σε πτήση των Malaysian Airlines λόγω κακοκαιρίας

06.06.2016 05:01
Δεκάδες τραυματίες σε πτήση των Malaysian Airlines λόγω κακοκαιρίας - Media

Δεκάδες επιβάτες της πτήσης της Malaysian Airlines από το Λονδίνο προς την Κουάλα Λουμπούρ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης λόγω σοβαρών  αναταράξεων.

 

Δεκάδες επιβάτες της πτήσης της Malaysian Airlines από το Λονδίνο προς την Κουάλα Λουμπούρ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης λόγω σοβαρών αναταράξεων.

«Λόγω των αναταράξεων ορισμένοι από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά» αναφέρει η αεροπορική εταιρία στην ανακοίνωσή της ενώ φωτογραφίες που ανέβασαν στα socia media  οι επιβάτες της πτήσης  μεταφέρουν εικόνα αναφορικά με τον «πανικό» που επικράτησε στον αέρα.

Οι επιβάτες που τραυματίστηκαν έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό ενώ η εταιρεία απολογήθηκε για την όποι ενόχληση προκάλεσε στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:23