search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Γιατί ο Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του Μοχάμεντ Άλι

08.06.2016 05:28
Γιατί ο Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του Μοχάμεντ Άλι  - Media

Ο Μπαράκ Ομπάμα  ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στην κηδεία του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. 

 

Ο Μπαράκ Ομπάμα  ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στην κηδεία του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. Η σύζυγος του Άλι, Λόνι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και τα συλλυπητήρια του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Μπομπ Γκάνελ.

Γιατί όμως ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του διασημότερου πυγμάχου όλων των εποχών; Λόγοι ανωτέρας βίας. Η μεγάλη κόρη των Ομπάμα, η Μαλία αποφοιτά και το προεδρικό ζεύγος θα είναι στην τελετή αποφοίτησης της ως περήφανοι γονείς, στην Ουάσιγκτον.

Ωστόσο ο Μπαράκ Ομπάμα θα δώσει το παρόν  μέσω επιστολής που θα διαβαστεί στη διάρκεια της τελετής. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπλ Κλίντον, ενώ θα παραστεί και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως έχει ενημερώσει. Το φέρετρο θα μεταφέρουν στην τελευταία του κατοικία ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ που τον είχε ενσαρκώσει στη βιογραφική ταινία και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ Λένοξ Λιουις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:52