Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Β´ Αυτόφωρο Τριμελες Πλημμελειοδικείο στους τέσσερις νεαρούς συλληφθεντες σε επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι την περασμένη εβδομάδα.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και γιος στελέχους της κυβέρνησης, καταδικάστηκαν για διατάραξη της κοινής ειρήνης και για άρνηση δακτυλοσκόπησης. Το δικαστήριο τους κήρυξε αθώους για τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και της διακεκριμένης φθοράς.
Στις απολογίες τους οι τέσσερις αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται και υποστήριξαν ότι έκαναν δημόσια παρέμβαση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αφορμή πρόσφατη εξόρμηση των μελών της που μοίραζαν το υλικό με ρατσιστικά σχόλια. Τόνισαν δε, πως δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια και δεν χτύπησαν κανέναν.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.