search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του Μονάχου – Βίντεο στο οποίο φωνάζει πως έχει πέσει για 7 χρόνια θύμα bullying

23.07.2016 09:32
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γερμανία – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες - Media

 

Πληροφορίες από το Μόναχο αναφέρουν πως οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση του 18χρονου Γερμανοϊρανού που αιματοκύλισε χθες το εμπορικό κέντρο του Μονάχου.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, το μικρό όνομα του 18χρονου δράστη είναι David, ενώ έχει δοθεί μόνο το γράμμα S από το οποίο ξεκινά το επίθετό του. Πιστεύεται πως ζούσε με τους γονείς του στην περιοχή Maxvorstadt, ενώ η αστυνομία του Μονάχου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά του και πήραν στοιχεία.

Η αστυνομία αναφέρει πως ο “David S.” δεν της ήταν γνωστός, ωστόσο θεωρεί πως είναι ο ίδιος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί εδώ και κάποιες ώρες και στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας στην ταράτσα ενός πάρκινγκ να τριγυρίζει κρατώντας ένα όπλο και να ανταλλάζει… βρισιές με έναν πολίτη ο οποίος δεν φαίνεται στο πλάνο.

Μεταξύ άλλων φώναζε ότι “είμαι Γερμανός”, καθώς επίσης και πως έχει πέσει θύμα bullying επί σειρά ετών.

Ο ένοπλος ουρλιάζει σε άψογα γερμανικά: «Εξ αιτίας σας έχω υποστεί επί 7 ολόκληρα χρόνια ψυχολογική βία (mobbing) και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σας καθαρίσω όλους». Όταν ο άντρας με το βίντεο τον βρίζει «βρωμοξένο», εκείνος απαντά «Είμαι Γερμανός. Σταμάτα το βίντεο. Γεννήθηκα εδώ (…δεν ακούγεται καθαρά) σε περιοχή επιδομάτων ανεργίας (…δεν ακούγεται καθαρά)… νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο (…δεν ακούγεται καθαρά) και δεν έχω κάνει τίποτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:01