search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 00:22
MENU CLOSE

Ένα έτος φυλάκιση και πρόστιμο 5.000 ευρώ με αναστολή στον 37χρονο που χτύπησε μέχρι θανάτου 2 σκυλιά

25.07.2016 13:33
Σέρρες: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η τ. Αντιδήμαρχος Τάνια Βέρρου - Media

 

Με φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο 37χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά, τα οποία φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.

Ο συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου δικάστηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία. Η επιβληθείσα ποινή είναι με αναστολή. Εξάλλου, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα δύο άτυχα τετράποδα του επιτέθηκαν, όταν πήγε να τα ταΐσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 00:20