search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:52
MENU CLOSE

Ιράκ: Ένοπλοι ανατίναξαν μια δεξαμενή πετρελαίου

31.07.2016 08:45
Διπλή βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη με 12 νεκροί και 40 τραυματίες - Το ΙΚ ανέλαβε την ευθύνη   - Media

 

Ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο βόρειο Ιράκ και πυροδότησε εκρηκτικά ανατινάζοντας μια δεξαμενή αποθήκευσης πετρελαίου, ανέφεραν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η επίθεση αυτή, στον πετρελαϊκό σταθμό Μπάι Χάσαν, που απέχει 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Κιρκούκ, είναι η δεύτερη που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες στην περιοχή. Είχε προηγηθεί η εισβολή ενόπλων βομβιστών στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου ΑΒ2, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις εργαζόμενοι.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν θύματα από τη δεύτερη επίθεση. Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38