Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μουδιασμένη ήταν η αντίδραση των εργαζομένων στη Μεσογείων όταν άκουσαν την κατάθεση του Φώτη Μπόμπολα στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα.
Το «άδειασμα» στον Διευθυντή Ειδήσεων Μανώλη Καψή (που έριχνε όλο το φταίξιμο στην κυβέρνηση για την κατάσταση του Mega) αλλά και η δήλωσή του πως «για τη σημερινή κατάσταση του Mega φταίνε οι μέτοχοί του» έχει αποκαρδιώσει τους εργαζομένους, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ για την απόδοση των οφειλομένων.
Ουσιαστικά, το κλίμα αυτή τη στιγμή στο κανάλι είναι πολύ βαρύ, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το κανάλι θα κλείσει. Περισσότερα θα φανούν -για τη στάση που αναμένεται να κρατήσουν οι μέτοχοι-, από την κατάθεση που θα δώσει στην Εξεταστική την Τετάρτη ο Σταύρος Ψυχάρης.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.