Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σημαντική πτώση του ποσοστού του κυβερνώντος Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC) δείχνουν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Με καταμετρημένο το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων, το ποσοστό του ANC σε εθνικό επίπεδο μειώθηκε από 61,9% το 2011, σε 54% φέτος.
Το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης αυξήθηκε από 23,9% σε 27,1%.
Το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμμαχίας αυξάνεται σε όλες τις περιοχές, με έμφαση σε αυτές, που παλαιότερα θεωρούνταν προπύργια του Αφρικανικού Δημοκρατικού Κογκρέσου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.