search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Συνάντηση Λαβρόφ – Κέρι στη Γενεύη στις 26 Αυγούστου

24.08.2016 10:12
Συνάντηση Λαβρόφ - Κέρι στη Γενεύη στις 26 Αυγούστου - Media

 

Στη Γενεύη πρόκειται να συναντηθούν στις 26 του μήνα ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ τη προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της Συρίας και της Ουκρανίας, όπως  ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Αμερικανού αξιωματούχου.

“Ο Τζον Κέρι θα επισκεφθεί τη Γενεύη, στην Ελβετία, από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου. Θα συναντήσει τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ την Παρασκευή στις 26 (Αυγούστου). Οι συζητήσεις θα αφορούν, μεταξύ άλλων, τη σύγκρουση στη Συρία και την ουκρανική κρίση”, δήλωσε ο Τζον Κίρμπι στους δημοσιογράφους στην Αμπούζα της Νiγηρίας, όπου ο Κέρι πραγματοποιεί επίσκεψη.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ επιβεβαίωσε από την πλευρά του ότι ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα συναντηθεί με τον ομόλογό του των ΗΠΑ στις 26 Αυγούστου στη Γενεύη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:55