search
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 04:14
MENU CLOSE

Απάτη με ηλεκτρονική αγγελία στην Καβάλα

02.09.2016 20:31
Απάτη με ηλεκτρονική αγγελία στην Καβάλα - Media

 

Πρωταπριλιάτικο ψέμα ήταν η… αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα για την πώληση ηλεκτρονικής συσκευής, στην οποία ανταποκρίθηκε ένας 32χρονος από την Καβάλα! Ο νεαρός πλήρωσε για να αγοράσει το tablet των ονείρων του, αλλά οι απατεώνες δεν του το έστειλαν ποτέ.

Ήταν 1η Απριλίου, όταν ο 32χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν άγνωστο άνδρα που είχε αναρτήσει την αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Εκείνος τον έπεισε να καταθέσει 200 ευρώ σε εταιρεία μεταφοράς χρημάτων για την αγορά της συσκευής, αλλά μόλις εκείνος το έκανε, ο δράστης διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Ο νεαρός κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Καβάλας, που ξεκίνησε έρευνες.

Μετά από πέντε μήνες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι παραλήπτης των χρημάτων ήταν μια 35χρονη που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες απάτες. Σε βάρος της σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος συνεργός της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 01:00