Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλον πρωθυπουργό» δήλωσε στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από την σύσκεψη με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Ο κ. Τσίπρας εχθές έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα. Η Ελλάδα μπορεί, δεν είναι μια χώρα καταδικασμένη, αρκεί να αλλάξει η πολιτική. Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Εμείς θα παρουσιάσουμε το βράδυ μια ολοκληρωμένη εθνική πρόταση για μια συμμαχία ανάπτυξης, που έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί επισκεφθήκαμε σήμερα τη ΔΕΘ και είδαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Υπάρχει μια Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Και οφείλουμε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεννοηθούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.