Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Οι υπουργοί Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας κάλεσαν σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να συνεχίσει να υποστηρίζει τις χώρες μέσω των οποίων οι μετανάστες εισέρχονται στην Ευρώπη, την ώρα που το θέμα της μετανάστευσης εξακολουθεί να διχάζει τις χώρες της ΕΕ.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ υπογράμμισε στο τέλος συνάντησής του με τον Γερμανό ομόλογό του Τόμας ντε Μεζιέρ τη “σύγκλιση των απόψεών τους” όσον αφορά “την ανάγκη να συνεχιστεί η υποστήριξη της Ένωσης στις χώρες πρώτης εισόδου -Ιταλία και Ελλάδα- την εφαρμογή των σχεδίων για τα hot spots και τους ελέγχους ασφαλείας στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης, καθώς και στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσώπων που έχουν αναγνωρισμένη ανάγκη προστασίας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.