search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 19:35
MENU CLOSE

Ο Σαρκοζί ασχολιόταν στα υπουργικά συμβούλια με το… στήθος της Μπρούνι

03.10.2016 12:11
Ο Σαρκοζί ασχολιόταν στα υπουργικά συμβούλια με το… στήθος της Μπρούνι - Media

 

Τα άπλυτα του πρώην Προέδρου της Γαλλίας βγάζει στη φόρα ο πρώην σύμβουλός του, Patrick Buisson, στο βιβλίο La Cause du Peuple (The People’s Cause).

Ο Buisson χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, τον Σαρκοζί ως «ψευτόμαγκα» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο… γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης υποδουλωμένος από τις κατακτήσεις του, ένα ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη, ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών».

Παράλληλα υποστηρίζει ότι κατά την διάρκεια υπουργικών συμβουλίων ο Σαρκοζί «ανέλυε» το ωραίο στήθος της Κάρλα Μπρούνι, ζητώντας μάλιστα και από τους υπουργούς να το… εξάρουν.

Σύμφωνα πάντα με τον Buisson, ο Σαρκοζί, σε αντίθεση με το προφίλ που προσπαθούσε να παρουσιάσει εξωτερικά, ήταν, στην πραγματικότητα ένας διστακτικός και ανασφαλής άνδρας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 19:33