Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μετά τη διάψευση του Μαξίμου για τους ισχυρισμούς που διατυπώνει στο βιβλίο του ο Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με τους οποίους ο Βλαντιμίρ Πούτιν του εκμυστηρεύτηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον ρώτησε αν μπορεί να «τυπώσει δραχμές στη Ρωσία», και το Κρεμλίνο έρχεται να διαψεύσει τον Γάλλο Πρόεδρο.
Σε ανταπόκρισή του από τη ρωσική πρωτεύουσα για τον realfm 97,8 , ο Αχιλλέας Πατσούκας μετέδωσε ότι πηγές πολύ κοντά στον πρόεδρο Πούτιν διαψεύδουν το περιεχόμενο του διαλόγου που αφορά το τύπωμα χαρτονομισμάτων στη Ρωσία και τόνιζαν ότι ουδέποτε τέθηκε από την ελληνική πλευρά αίτημα για δανειοδότηση.
Ενδέχεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το Κρεμλίνο τις επόμενες ώρες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.