Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγικό δυστύχημα, το τρίτο κατά σειρά, συνέβη το απόγευμα στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Αλεξάνδρειας και Παλαιοχωρίου.
Νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία, η οποία λίγο πριν είχε αναχωρήσει από το ΣΣ Αλεξάνδρειας με προορισμό την Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες από το συμβάν στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι είναι κοπέλα νεαρής ηλικίας (17 ετών) από τη Θεσσαλονίκη.
Στο συμβάν άνδρες του Α.Τ. Πλατέος που συλλέγουν τα στοιχεία , άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πηγή: alexandriamou.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.