search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:00
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Γαληνέα: Ένας λόγος που χώρισα τον Αλεξανδράκη ήταν ο Χορν

28.10.2016 14:29
Η εξομολόγηση της Γαληνέα: Ένας λόγος που χώρισα τον Αλεξανδράκη ήταν ο Χορν - Media

 

Η Νόνικα Γαληνέα 11 χρόνια μετά το θάνατο του Αλέκου Αλεξανδράκη, η Νόνικα Γαληνέα μιλά στην εφημερίδα Freddo και αποκαλύπτει πως ένας από τους λόγους του χωρισμού τους με τον ηθοποιό ήταν και ο Δημήτρης Χορν. Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας αναφέρει πως λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους την ρώτησε αν υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφός της που της λείπει όπως ο Αλεξανδράκης. και της έφερε ως τυχαίο παράδειγμα τον Δημήτρη Χορν.

«Καθόλου δεν με σημάδεψε και δεν μου λείπει ο Χορν. Αντιθέτως, είχα έρθει σε τρομερή ρήξη τότε μαζί του. Ένας λόγος που χώρισα τον Αλέκο ήταν αυτός» αναφέρει η ηθοποιός χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερα γύρω από το πως έγινε αιτία του χωρισμού τους: «Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες τώρα, μετά από τόσα χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:59