search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 02:12
MENU CLOSE

Συνεχίζεται στο σίριαλ με το Νόμπελ του Ντύλαν: Δεν θα πάει στη Στοκχόλμη για να παραλάβει το βραβείο

16.11.2016 16:51
Μια κιθάρα του Μπομπ Ντίλαν πωλήθηκε για 400.000 δολάρια! - Media

 

Σε σίριαλ με πολλές συνέχειες έχει μετατραπεί η απόφαση της Σουηδικής Ακαδημίας να δώσει στον γνωστό τραγουδοποιό Μπομπ Ντύλαν το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας για το 2016.

Αφού επί μακρό διάστημα από την ανακοίνωση της βράβευσης ο Ντύλαν τηρούσε σιγή ασυρμάτου και είχαν υπάρξει αμφιβολίες για το αν θα αποδεχθεί το βραβείο, τελικά ο 75χρονος μουσικός ανακοίνωσε ότι θα το αποδεχθεί.

Ωστόσο, σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο Ντύλαν δεν πρόκειται να μεταβεί στη Στοκχόλμη, για να παραλάβει το βραβείο, επικαλούμενος “προϋπάρχουσες υποχρεώσεις” του.

Η Σουηδική Ακαδημία ανακοίνωσε ότι έλαβε προσωπική επιστολή από τον τραγουδοποιό σχετικά με το ζήτημα της παρουσίας του στην τελετή απονομής του βραβείου, ενώ επισήμανε ότι ο Ντύλαν θα πρέπει να δώσει μια διάλεξη από τον Δεκέμβριο ως και τον ερχόμενο Ιούνιο, στο πλαίσιο της βράβευσής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05