Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα αρσενικό Ακίτα ήταν το δώρο που ήθελε να κάνει η ιαπωνική κυβέρνηση, στον Ρώσο πρόεδρο.
Σύμφωνα με Ιάπωνα βουλευτή, η Ρωσία όμως απέρριψε το δώρο.
«Δυστυχώς μάθαμε από τους ομολόγους μας ότι εξανεμίστηκαν οι ελπίδες μας να χαρίσουμε έναν γαμπρό», έγραψε ο Κοΐτσι Χαγκιούντα σε ανάρτησή του, σύμφωνα με το Sky news, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.
Ο Πούτιν, γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, πρόκειται να συναντήσει τον Αμπε στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα.
Πέρα από την Γιούμε, ένα θηλυκό Ακίτα, ο Πούτιν έχει έναν ακόμη σκύλο, τον Μπάφι, ένα βουλγαρικό ποιμενικό που του χάρισε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας το 2010.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.