search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Θανάσης Βισκαδουράκης: Συγκινεί η εξομολόγηση για το ορφανοτροφείο και τους γονείς του (Video)

11.12.2016 14:41
Θανάσης Βισκαδουράκης για δηλώσεις Κούγια: «Έγιναν όλοι συνωμότες για τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου;» (Video) - Media

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει μιλήσει ανοιχτά για το δικό του οικογενειακό δράμα.

 «Ήμουν 4-5 όταν πέθανε η μητέρα του, αλλά το έμαθα αργότερα. Δεν έχω πει ποτέ τις λέξεις μαμά , μπαμπά , αδέλφια . Με το θάνατο της διαμελίστηκε όλη η οικογένεια. Το μεγαλύτερο σοκ για εμένα ήταν όταν ο πατέρας μου με έδιωξε για δεύτερη φορά από το σπίτι. Όταν ήμουν μωρό και δραπέτευσα από τις καλόγριες στη Θήβα για μια καλύτερη ζωή«, έχει αποκαλύψει. Όσο για τα αδέλφια του; Έμαθε τυχαία για την ύπαρξη τους, ενώ οι δύο αδελφοί του είναι κωφοί.

Σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και σε μία εξομολόγηση καρδιάς αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον πατέρα του λίγο πριν φύγει από την ζωή, ενώ την μητέρα του δεν πρόλαβε να την γνωρίσει: «Ο πατέρας μου απεβίωσε και μου ζήτησε συγγνώμη! Τον έχω συγχωρέσει! Τώρα αρχίζω και τον κοιτάω στον ουρανό και πάω στο μνήμα και του μιλάω… Εγώ θα γίνω μπαμπάς τώρα, αυτό που θα πω στον γιο μου, το έχω πει και στην γυναίκα μου, πάνω από όλα να είναι άνθρωπος…».

 Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07