search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:17
MENU CLOSE

Μπόμπολας σε Ψυχάρη: Δεν θα βγει το «Βήμα» αν δεν πληρωθεί το πιεστήριο

15.12.2016 14:44
Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων του ΔΟΛ - Media

 

Στο ναδίρ φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις δύο έκπαλαι συνεργατων και τεράστιων «παικτών» στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Μπόμπολας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, και τον ενημέρωσε ότι αν δεν πληρωθεί το πιεστήριο «Ίριδα», το «Βήμα» δεν πρόκειται να τυπωθεί αυτή την Κυριακή!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το enimerosi24.gr, παρόμοιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και την περασμένη εβδομάδα με την εκτύπωση του «Βήματος» και είχε λυθεί κυριολεκτικά την «ενδεκάτη ώρα».

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες θέλουν τον ΔΟΛ να πληρώνει κατά την τρέχουσα εβδομάδα τοις μετρητοίς την εκτύπωση των «Νέων». Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον «ισχυρό άνδρα» του ΔΟΛ να είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αναζητά εναλλακτικές για την εκτύπωση των εντύπων του Ομίλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:17