search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:44
MENU CLOSE

H εξομολόγηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον αγαπημένο της: Μου κάνει πρόταση γάμου κάθε μήνα

29.12.2016 07:57
H εξομολόγηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον αγαπημένο της: Μου κάνει πρόταση γάμου κάθε μήνα - Media

 

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «You», η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μιλά και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, κάνοντας απολογισμό 15 χρόνων σχέσης.

«Ο Αλέξανδρος με ερωτεύτηκε για τη φωνή μου και όχι για τα οπίσθιά μου» δηλώνει η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 90. Συμπλήρωσε δε πως «Είναι ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας. Λέω καμιά φορά: Είμαι τρελή; Έχω τον ιδανικό άνδρα και δεν έχω κάνει ακόμα παιδί μαζί του; Μάλλον δεν ήμουν φτιαγμένη για να κάνω παιδί.

Ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης από τη δική του πλευρά δηλώνει πως «Όταν την γνώρισα δεν ήξερα ότι φημιζόταν για τα οπίσθιά της. Μάλιστα όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού με ρώτησαν κάποιοι φίλοι μου αν όντως τα οπίσθιά της ήταν τόσο ωραία και έμεινα άφωνος γιατί πραγματικά δεν ήξερα. Τους είπα: Συγγνώμη παιδιά, έχουμε πιει, έχουμε φάει με την κοπέλα, περνάμε ωραία αλλά δεν έχω παρατηρήσει ότι αυτό το σημείο της είναι τόσο καλό».

Μάλιστα αποκάλυψε και πως της έχει κάνει πρόταση γάμου. «Της έχω ήδη κάνει. Επειδή έχει κάνει ήδη ένα γάμο, φοβάται να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είχα κάνει μόνο πολιτικό γάμο και δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι γάμοι με 3.000 καλεσμένους, αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα εκκλησάκι σε ένα νησί με την Μάγκυ και να την παντρευτώ».

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως δεν έχει απαντήσει ακόμα ενώ προσέθεσε πως Δεν έχω πει ούτε ναι ούτε όχι. Κάθε μήνα μου κάνει μια πρόταση γάμου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48