Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν το πρωί στο Δημαρχείο Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον Δήμαρχο της πόλης κ.Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το νερό στο Αιτωλικό.
Οι κάτοικοι ζητούσαν να κατεβεί ο Δήμαρχος και να κάνει ενημέρωση σε όλους . Η ένταση προκλήθηκε όταν η επιτροπή ανέβηκε στο γραφείο του Δημάρχου να καταθέσει τα αίτημα τους. Ο Δήμαρχος κ.Νίκος Καραπάνος τους ζήτησε να κάτσουν στο γραφείο να μιλήσουν αλλά η επιτροπή του ζήτησε να κατέβει να μιλήσει σε όλους.
Σε αυτό το διάστημα οι κάτοικοι μη ξέροντας ότι ο Δήμαρχος θα κατέβει να τους μιλήσει προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό όπως και τα κατάφεραν. Την εισβολή τους στο Δημαρχείο την σταμάτησε η ίδια η επιτροπή η οποία τους ενημέρωσε ότι ο Δήμαρχος κατεβαίνει να μιλήσει σε όλους.
Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το νερό όπως επίσης τους είπε ότι μόλις έχει στα χέρια του τις επίσημες ανακοινώσεις από τους επιστήμονες που κάνουν έλεγχο στο νερό σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό.
Πηγή: onairnews
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.