search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2026 02:31
MENU CLOSE

Σύλληψη τριών Κυπρίων, οι οποίοι διώκονταν με διεθνή εντάλματα

09.01.2017 12:24
«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει Μακρόν - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Συνελήφθησαν, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις πολίτες Κύπρου, δύο γυναίκες, ηλικίας 30 και 58 ετών, καθώς και ένας 62χρονος, γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος τους διεθνή εντάλματα σύλληψης των κυπριακών Αρχών.

Ειδικότερα, η 30χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από επικίνδυνη πράξη και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας. Παράλληλα, τα άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν για τα εξής αδικήματα: Συνωμοσία για τη διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συνωμοσία για την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, παρεμβολή σε δικαστικές διαδικασίες, δωροδοκία για ψευδορκία, καθώς και για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία και του συμβιβασμού κακουργημάτων.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2026 01:10