search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Με στόχο την πρωτιά ξεκινά ο Χατζηνικολάου στον ANT1

27.01.2017 10:32
«Lockdown ώρα μηδέν»: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη Δευτέρα στις 23:30 - Media

 

Η μεταγγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα στη μιντιακή σφαίρα της χώρας.

Ο εκδότης της εφημερίδας Real News επιστρέφει ως παρουσιαστής ειδήσεων στο κεντρικό δελτίο του σταθμού έχοντας ως στόχο την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Η πρεμιέρα του δελτίου του θα γίνει τη Δευτέρα 30-01-2017 και ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις του για να φέρει το δελτίο πρώτο στην τηλεθέαση. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στόχος είναι η πρωτιά στη γενική τηλεθέαση, φεύγοντας από το κοινό 15-44 που ήταν ο στόχος τα τελευταία χρόνια.

Το δελτίο αναμένεται να επικεντρωθεί στη μετάδοση “σφιχτών” ειδήσεων, χωρώντας όσο περισσότερες μπορεί μέσα στο χρόνο μετάδοσης του. Το επίκεντρο θα είναι σαφώς πολιτικό, με συνεντεύξεις προσώπων της επικαιρότητας ενώ φαίνεται να αποκλείονται δημοσιοσχετίστικα θέματα.

Η παρουσία του Χατζηνικολάου από μόνη της θα προσελκύσει νέους τηλεθεατές. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το ζήτημα της Β’ αξιολόγησεις και τις πολιτικές προεκτάσεις του δεν αποκλείεται το δελτίο να κινηθεί από νωρίς δυναμικά, αν και σαφή δείγματα θα μπορούμε να έχουμε το λιγότερο ένα μήνα μετά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:57