Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Tο τουρκικό υδρογραφικό σκάφος «Τσεσμέ» βγήκε ξανά στο βόρειο Αιγαίο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο τρίγωνο ανάμεσα στο Άγιον Όρος, τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο ΣΚΑΙ το πλοίο παρακολουθείται από την ελληνική πλευρά με σύστημα επιτήρησης.
Να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι είχαν αποσύρει προσωρινά το ερευνητικό σκάφος την προηγούμενη εβδομάδα στις 24 Φεβρουαρίου.
Χθες, Καθαρά Δευτέρα, υπήρξαν και παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση με τους δύο Τούρκους κομάντος που ζήτησαν άσυλο πριν από λίγες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη.
Οι συγκεκριμένοι στρατιωτικοί φέρονται να εμπλέκονται στο σχέδιο δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα του πραξικοπήματος.
Πηγή: SKAI.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.