search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 15:36
MENU CLOSE

Ιωαννίδου: Με βουτάει η Βλαχοπούλου από τα μαλλιά και μου λέει «Έλα εδώ μωρή, άντε στο διάολο»

26.03.2017 08:55
Το ξέσπασμα της Μαρίας Ιωαννίδου: «Αν είχα καιρό θα του έκανα μια μήνυση» (Video) - Media

 

Βραδιά αφιερωμένη στον καλό ελληνικό κινηματογράφο και τα τραγούδια που άφησαν εποχή ήταν η χθεσινή στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Φυσικά, οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο τραπέζι του οικοδεσπότη Σπύρου Παπαδόπουλου και αποκάλυψαν απίστευτες ιστορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή της Μαρία Ιωαννίδου η οποία εξιστόρησε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας της με… αντίπαλό της την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου. Φυσικά, το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της μοναδικής ταινίας «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι». Η Μαρία Ιωαννίδου λοιπόν είπε: «Έχω τραβήξει πολλά, ήμουν ο καρπαζοεισπράκτορας που έτρωγα τις φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαστε στην έρημο και υποτίθεται ότι ψάχναμε να βρούμε μια λίμνη να πιούμε νερό. Βρίσκει ο Δαλιανίδης μια γούρνα με νερό που είχε μέσα μυγάκια, σαυράκια και λέει ο Δαλιανίδης δεν υπάρχει άλλη λύση, εδώ. Εγώ να θέλω να… Με βουτάει η Βλαχοπούλου από τα μαλλιά και μου λέει “Έλα εδώ μωρή, άντε στο διάολο μπες μέσα και πιες νερό να τελειώνει η σκηνή” και με βουτάει μέσα. Η χειρότερη εμπειρία μου».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 15:36