search
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 11:57
MENU CLOSE

Βορίδης: «Δεν ψηφίζουμε το δημοσιονομικό πακέτο – Υπερψηφίζουμε τυχόν θετικές διαρθρωτικές αλλαγές»

27.03.2017 07:24
Μονομαχία Βορίδη - Πέτσα - Media

 

Τη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ απέναντι στη συμφωνία για την αξιολόγηση ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον τ/σ ΑΝΤ1, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι μεταφέρει την επίσημη θέση του κόμματος.

«Δεν ψηφίζουμε το δημοσιονομικό πακέτο και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα αντίμετρα… Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τα θετικά και να καταψηφίσουμε τα αρνητικά, αφού πρόκειται για πακέτο…Υπερψηφίζουμε τυχόν θετικές διαρθρωτικές αλλαγές».

Τόνισε, πως η ΝΔ δεν θα συνυπογράψει τη συμφωνία και συμπλήρωσε πως «η ΝΔ αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει συνέχεια».

«Εμείς, ως κυβέρνηση, θα εξετάσουμε ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει η οικονομία να εφαρμόσουμε την οικονομική πολιτική μας και τα μέτρα που προτείνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 11:57