search
ΣΑΒΒΑΤΟ 07.02.2026 20:01
MENU CLOSE

Συνεχίζει ακάθεκτος στις δημοσκοπήσεις ο Μακρόν

28.03.2017 06:15
Ελιζέ: Ο Μακρόν μολύνθηκε στη Σύνοδο Κορυφής - Σε καραντίνα Ευρωπαίοι ηγέτες - Media

 

Ο κεντρώος ανεξάρτητος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, όπως προκύπτει από μια ακόμη δημοσκόπηση που εμφανίζει ως φαβορί τον 39χρονο, αυτή τη φορά της Ipsos Sopra Steria η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, αν διεξάγονταν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, η ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν θα συγκέντρωνε στον πρώτο γύρο τις περισσότερες ψήφους και ποσοστό 25%, ενώ ο Μακρόν 24% και ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν 18%.

Ωστόσο, ο Μακρόν θα επικρατούσε της Λεπέν στον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 7 Μαϊου με 62% έναντι 38%.

Η δημοσκόπηση της Ipsos Sopra Steria δείχνει ότι ο Μακρόν θα επωφελούνταν στον δεύτερο γύρο από τους υποστηρικτές του σοσιαλιστή υποψηφίου Μπενουά Αμόν, ο οποίος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις χάνει έδαφος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07.02.2026 20:00