search
ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 21:45
MENU CLOSE

Αθάνατη Ελλάδα: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο και μετά τον… έσκαψαν ξανά (Photo – Video)

13.04.2017 05:56
Αθάνατη Ελλάδα: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο και μετά τον… έσκαψαν ξανά (Photo - Video) - Media

 

Τι κι αν χρειάστηκαν περίπου 30 χρόνια για να γίνει ασφαλτόστρωση στον συγκεκριμένο δρόμο στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως οι αρχές δεν συνεννοηθήκαν ούτε για τα βασικά ζητήματα μεταξύ τους.  

Στην οδό Μακεδονίας μετά τα έργα του μετρό μέχρι την συμβολή της με Μπότσαρη συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης. Κι όμως μετά από δέκα μέρες συνεργείο του ΟΤΕ πέρασε από την περιοχή και ξήλωσε ένα κομμάτι στο αριστερό ρεύμα με σκοπό να περάσει οπτικές ίνες.

Αποτέλεσμα είναι όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο είναι να αφήσουν ένα μεγάλο μπάλωμα ακυρώνοντας σχεδόν το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι – που υποστηρίζουν πως ο δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί για περίπου 30 χρόνια – για την ασυνεννοησία των υπηρεσιών καθώς οι εργασίες του ΟΤΕ θα μπορούσαν να γίνουν πριν από την ασφαλτόστρωση. Παράλληλα υπάρχει ένας φόβος ότι θα περάσει από την περιοχή και το Φυσικό Αέριο “αποτελειώνοντας” τον δρόμο.

Πηγή: thessnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 21:42