search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.04.2026 01:29
MENU CLOSE

Φρίκη: Έφηβος αυτοκτονεί σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram (Video)

13.04.2017 13:06
Κόλαση πυροβολισμών σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων - Τρεις νεκροί (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Ένας έφηβος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, όταν πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό του, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε μέσω Instagram.
 
Ο 13χρονος Μαλάχι Χέμφιλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Grady Hospital, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
 
Η μητέρα του, Σανίκα Στίβενς βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη το σοκαριστικό δυστύχημα. Είπε ότι ο γιος της προσπαθούσε να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ κρατώντας το όπλο.
 
Υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ατύχημα. «Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν πυροβολισμός ή κάτι άλλο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» είπε η κ. Στίβενς.
 
Στη συνέχεια έτρεξε με την κόρη της στο δωμάτιο του μικρού αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. «Κλωτσήσαμε την πόρτα. Τον βρήκαμε ξαπλωμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η κόρη μου, μου φώναξε: “Mαμά απενεργοποίησε το κινητό του”. Όταν πήγα να κλείσω το κινητό είδα ότι μετέδιδε ζωντανά στο Instagram», είπε και πρόσθεσε:
 
«Συγκεντρώθηκαν περίπου 40 με 50 παιδιά έξω από το σπίτι. Υποθέτω ότι ήταν τα παιδιά που παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση και μένουν εδώ κοντά στην περιοχή. Ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ. Η εικόνα του να κείτεται στο πάτωμα δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου».
 
Η μητέρα του άτυχου νεαρού δεν γνωρίζει από πού βρήκε ο γιος της το όπλο, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες.
 

(πληροφορίες: enikos.gr/11alive.com)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.04.2026 00:54