search
ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 06:01
MENU CLOSE

Επιτροπή Δεοντολογίας: «Όχι» σε τρεις αιτήσεις για άρση βουλευτικής ασυλίας

26.04.2017 12:24
Βουλή: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης (Live) - Media

 

Την μη άρση της βουλευτικής ασυλίας εισηγείται, στην Ολομέλεια, η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για τρεις υποθέσεις που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης συνεδρίασή της.

Η μία υπόθεση αφορά μήνυση πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων κατά του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, για εξαπάτηση εκλογέων, επειδή ο κ. Λεβέντης είχε δεσμευτεί για την ανά εξάμηνο εναλλαγή των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με επιλαχόντες.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε βάρος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου για δηλώσεις του δεύτερου, σε τηλεοπτική εκπομπή, για τον κ. Γεωργιάδη.

Η τρίτη υπόθεση αφορά μήνυση αστυνομικών σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη για δημοσιοποίηση στοιχείων αστυνομικών με πολιτικά.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 04:13