search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:06
MENU CLOSE

Σαν να περπατούν στην πασαρέλα και στην καθημερινότητά τους οι αδελφές Χαντίντ (Photos)

05.05.2017 08:41
Σαν να περπατούν στην πασαρέλα και στην καθημερινότητά τους οι αδελφές Χαντίντ (Photos) - Media

 

Πρόσφατα τις είδαμε να περπατούν με χάρη στο κόκκινο χαλί, παρευρισκόμενες στο Met Gala. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, επιστρέφοντας στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο λόγος για τις αδελφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ οι οποίες ακόμα και στην καθημερινότητά τους, έχουν συμπεριφορά μοντέλου…

Τα μοδάτα γυαλιά ηλίου ήταν το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους, καθώς η μια είχε εντελώς διαφορετικό look από την άλλη.

Η Μπέλα επέλεξε να ντυθεί στα κόκκινα, συνδυάζοντας ένα εφαρμοστό τζιν με ένα φούτερ και πέδιλα, ενώ η Τζίτζι επέλεξε ένα καρό παντελόνι σετάροντάς το με ένα πουκάμισο ίδιου σχεδίου, ενώ από μέσα φόρεσε ένα μαύρο διάφανο τοπάκι. To look ολοκλήρωναν οι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες της, ενώ για τα μαλλιά επέλεξε έναν ψηλό κότσο.

Λίγο πιο νωρίς, ο φακός είχε εντοπίσει τον σύντροφο της Τζίτζι ο οποίος εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμά της το οποίο, άλλωστε, επισκέπτεται συχνά… Ο Ζέιν Μαλίκ διατηρεί το ροκ στιλ του, φορώντας ένα μαύρο τζι με σκίσιμο, ένα ριγέ πουκάμισο σε ασπρόμαυρη απόχρωση και ένα δερμάτινο τζάκετ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:00