Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός για την τριμερή σύνοδο Ελλάδα- Κύπρου – Ισραήλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα και το κυβερνητικό επιτελείο δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με τα όσα να αναφέρει το «seleo.gr», η πτήση του πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη είχε οριστεί την Τετάρτη το απόγευμα στις 20:00, όμως το αεροσκάφος τελικά απογειώθηκε στις 20:45.
Η κακοκαιρία και το μπουρίνι που συνάντησαν, τους οδήγησε σε δυο επιλογές. Έπρεπε να επιλεχθεί εναλλακτική προσγείωση ή στο αεροδρόμιο Καβάλας, ή στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.
Τελικά, επιλέχθηκε να προσγειωθούν στον Βόλο και ξεκίνησαν ξανά για τη Θεσσαλονίκη στις 23:00. Αλλά η κακοκαιρία και πάλι δεν τους επέτρεψε να προσγειωθούν στον αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Μετά από την περιπέτεια, το πρωθυπουργικό σκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.