search
ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 14:09
MENU CLOSE

Λέσβος: Συλλήψεις για διακίνηση ενός κιλού ηρωίνης – Πίσω από τα κάγκελα ο «εγκέφαλος»

28.08.2017 16:43
Αυτές είναι οι 10 πιο επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες - Media

 

Συνολικά 1.030 γραμμάρια ηρωίνης, σε δύο πακέτα του μισού κιλού, εντόπισε σε αυτοκίνητο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανός που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τα μετέφερε με το πλοίο της γραμμής και ένας 36χρονος ομοεθνής του που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας στη βόρεια Λέσβο, ο οποίος και παρέλαβε τα πακέτα. Μαζί με τον δεύτερο συνελήφθη και ένας 33χρονος που δήλωσε εξάδελφος του.

Ας σημειωθεί ότι τους δύο Αλβανούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί καθ’ οδόν κατά την επιστροφή τους στην Πέτρα με την ηρωίνη, ενώ ο 28χρονος μεταφορέας συνελήφθη στο αεροδρόμιο επιχειρώντας να διαφύγει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πίσω από τη διακίνηση των ναρκωτικών στη Λέσβο βρίσκεται ένας 42χρονος οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές εκτίοντας ποινή κάθειρξης και φέρεται να καθοδηγούσε τους παραπάνω συλληφθέντες.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 14:08