search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Η ομοφυλοφιλική σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη βοηθό της

29.08.2017 08:25
Η ομοφυλοφιλική σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη βοηθό της - Media

 

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και μάλιστα τις σεξουαλικές σχέσεις της φέρνει στο φως ντοκιμαντέρ του BBC, σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες καλών της φίλων η Whitney Houston βρισκόταν σε ομοφυλοφιλική σχέση με την βοηθό της Robyn Crawford. Η 56χρονη Robyn πέρασε 20 ολόκληρα χρόνια δίπλα στην τραγουδίστρια δουλεύοντας για εκείνη και σύμφωνα πάντα με τον ντοκιμαντέρ η Whitney ήταν ερωτευμένη μαζί της.

Μάλιστα ο σωματοφύλακας της τραγουδίστρια δηλώνει πως η Ρόμπιν είχε ομηρικούς καυγάδες με τον σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν ο οποίος ζήλευε τη σχέση τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, όσοι κάνουν δηλώσεις στο ντοκιμαντέρ πιστεύουν ότι η Whitney δεν ήταν λεσβία, αλλά bisexual και ότι με την βοηθό της είχαν μια ιδιαίτερη σχέση.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:56